2017. március 15. Összes hír
2011. június - sikeres pályázatok befejezése, elszámolása «« vissza ««

A 2010-11-es tanév végeztével az Eötvös alapítvány is befejezi és elszámolja az ebben a tanévben lebonyolított pályázatait. A Szülõföld Alap támogatásával (3 millió forint) beszerzett kerékgeometria-beállító készülék már mûködik iskolánk autószerelõ mûhelyében. Az alábbiakban néhány kép látható errõl.

A Mol Románia és a Polgár-Társ Alapítvány által meghirdetett, a pályázat kiírói által 8.000 lejjel támogatott zöldövezet-felújítási pályázat is befejezéséhez közeledik. Amint a helyi sajtó is beszámolt róla (http://www.szekelyhon.ro/images/editions/433/4337/4337_26894.pdf), az Eötvös József Szakközépiskola körüli zöldövezet teljes felújítása már megtörtént, alapítványunk a szaktanárok vezetésével, a diákokkal és az iskola alkalmazottaival együtt elvégezte a termõföld-cserét, a füvesítést, virágok, bokrok, fák ültetését. A határidõ lejártáig remélhetõleg befejezõdik a fõbejárattól balra elhelyezett, egy 1929-es fénykép alapján készített filagória is. Alább néhány fénykép látható a zöldövezet-felújítási munkálatokról.